TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

slepyce

Sebekoučink

Váš cyklus jste zrušil/a dne 9. 10. 2016. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 49
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133256.07 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5531 h 10 min

Přátelé

slepyce

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Den 4 - už zase to flákám

06. 03. 2014

Tak jako pokaždé, den 4 je den, kdy se to ve mě láme. Moje nadšení opadlo a chybí mi přísun pamlsků. Jsem jako pes, který potřebuje vyvenčit ale nikdo ho nechce pustit. Všude koukám do výloh, neustále zírám do ledničky (strategicky si sladké nekupuju, aby mě to nelákalo), peněženka je prázdná, nemám nic co by mě lákalo.
Vstávám standartně v 6. Jogurt a cereálie doplním nakrájeným banánem, vitamíny zapíjím citronovou vodou (ten citron prý nabudí metabolusmus), sprcha, oblečení, řasenka, kabelka, nějak jsem se zasekla v tý sprše. Boty si zavazuju ve výtahu, zapínám empétrojku. Místo Katy Perry na mě vybafne Rocky Balboa a jeho Gonna Fly Now. Připadám si jak v nějakým filmu, na nohách tenisky, epicka hodba, vlajici sala...Na zastávce jsem byla v rekordním čase.
Plán byl dokonalý, vyhnu se bufetu, koupím si jen vodu, neperlivou, neslazenou. Na svačinku jablíčko a takovy ty grahamovy platky, k obědu lososový steak a salát z červeného zelí, doma budu ve tři. Skutečnost je ale pěkná mrcha. Svačina ve spěchu zůstala doma, v bufetu jsem slintala půl hodiny nad koblihama ale nenechala jsem se zvyklat a odcházím s jablkem obřích rozměrů. Lososa mi snědli, za posledních 30korun si kupuju kuřecí přírodní řízek a bramborový salát, o kterém mi kuchařka tvrdila, že není s majonézou, byl bez chuti, pepř spraví snad vše. Jediné, co můj plán přežilo, bylo zelí.
Zklamaná a poněkud rozčarovaná z davu lidí se ploužím zpátky do školy. Přece jen jsem neodolala a v kavárně jsem si dala laté s třtinovým cukrem (ano máme kavárnu přímo uprostřed školy, to je peklo co...). Doma jsem nakonec, až ve čtyři ale hlad mě nezastihnul, u programování do sebe cpu okurku.
K večeři mám svačinu obohacenou o mazací sýr a šunku.
Je osm večer a já si připadám totálně vycucaná. Nevím, jestli je to tím, že málo spím nebo snad novým režimem, na který si tělo nemůže zvyknout.
A plán na zítra? V lidlu asi 2km daleko maji slevu na lososa a pstruha, asi tam zaběhnu :)

P.S. Díky za tip s vločkama, o víkendu otestuju :)
P.P.S. Plány na jídelníček i cvičení může mít člověk krásně naplánovaný ale nevždycky tomu osud přeje....to je osud nejen studentuv.
P.P.P.S Díky za pochvalu fotky, jedina hezka kterou mam :D maturitni :)
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 03. 2014 21:03
Někdy se to prostě nevyvede, jak bychom si představovali, ale netrap se, zítra je taky nový den,pokračuj, držím pěsti :-) Hezký večer :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři